Ontdek de energie van technisch leiderschap in de wereld van Elektro & Instrumentatie

Raak geïnspireerd door de wereld van duurzaamheid, elektrificatie en technologische innovatie. VIRO, een toonaangevend technisch bedrijf, nodigt jou uit om deel uit te maken van een team dat het verschil maakt in de industrie.

Elektrotechniek als stuwende kracht:

Bij VIRO is elektrotechniek niet zomaar een discipline; het is de leidende kracht achter grensverleggende projecten in verschillende markten. Elektrificatie van voer-, vaar- en vliegtuigen is de nieuwe norm, en VIRO staat aan de voorhoede van deze transformatie. Denk aan projecten zoals de PAL-V, ’s werelds eerste vliegende auto, waarbij VIRO betrokken is.

Maar hoe zit het met energiebronnen? VIRO is niet alleen betrokken bij het elektrisch maken van voertuigen, maar ook bij het adviseren van bedrijven over zelfvoorzienend energieverbruik en het omzetten van overtollige energie in proces gerelateerde ‘buffers’. Solarvelden, load flow, selectiviteit en arc-flash berekeningen zijn allemaal onderdeel van ons expertisegebied.

Een wereld van diversiteit:

Nog niet genoeg energie opgewekt? We dagen je uit met onze projecten in de attractiebouw. Denk aan het verzorgen van energie, beveiliging en besturingen voor intrigerende ontwerpen. Daarnaast worden we vaak benaderd om geavanceerde machines te ontwerpen en leveren voor diverse industrieën. Dit is waar enthousiaste ingenieurs en gedreven technische projectleiders samenkomen om projecten in de juiste richting te sturen.

Leiderschap en groei:

Pak de kans om jouw leiderschapsvaardigheden (verder) te ontwikkelen en in te zetten. Als Projectleider Elektro & Instrumentatie kun je niet alleen projecten aansturen, maar ook jouw team inspireren, samenwerking bevorderen en een positieve werkomgeving creëren.

Je staat er nooit alleen voor:

Samenwerking en kennisdeling zijn essentieel in onze cultuur. Je kunt altijd terugvallen op collega’s voor expertise en advies. Dit maakt het mogelijk om innovatieve oplossingen te creëren en projecten te realiseren.

Ontdek jouw energie:

Wil je deel uitmaken van een team dat techniek omzet in technologie door te blijven innoveren? Met ruimte voor creatieve en duurzame ideeën, enthousiaste collega’s en een omgeving die jouw groei bevordert, is VIRO de plek waar jouw energie tot uiting komt.

Reageer vandaag:

Jouw carrière neemt een nieuwe wending en je zult niet alleen technische uitdagingen aangaan, maar ook jouw potentieel ten volle benutten. Dit begint al met ons eerste (telefonische) contact. Niet de vacature staat centraal maar jij als persoon. Waar ben jij nog meer toe in staat, waar jezelf niet bewust van bent?

Meer weten?

Carrière-nieuws

Geef een reactie