Leiderschap is aan het evolueren. De leiders van vroeger moeten zich aanpassen aan de veranderende eisen en verwachtingen van de wereld van morgen.

Al met al vereist de evoluerende zakelijke omgeving een nieuw type leiderschap dat zich richt op het allerbelangrijkste om het bestaansrecht van een onderneming te kunnen borgen: vertrouwen!

Maar wat betekent dit allemaal voor de verschillende disciplines, rollen en daarmee de bijbehorende functies?

Onze missie:
Verbinding creëren tussen leiders en organisaties.

Wij begrijpen de dynamiek binnen de top als geen ander, en daarom hechten wij groot belang aan het leggen van verbindingen op basis van vertrouwen. Alleen door vertrouwen kunnen gezamenlijke doelen effectief worden gerealiseerd.

Belangrijke waarden:
Vanuit oprechte interesse in de persoon achter het profiel benaderen wij potentiële kandidaten. Onze focus ligt niet alleen op het identificeren van geschikte kandidaten op basis van ervaring, expertise en interpersoonlijke vaardigheden, maar vooral ook op het waarborgen van de juiste culturele fit met uw organisatie.

Borging van de fit:
Om ervoor te zorgen dat de culturele fit blijvend is, gaan wij verder dan alleen de initiële selectie. We faciliteren interactieve kennismakingssessies tussen de verworven leider en de overige leden van het team. Deze sessies zijn ontworpen om op een effectieve en zakelijke manier de onderlinge band te versterken. Door vanuit vertrouwen met elkaar kennis te maken, leggen we een solide basis voor het gezamenlijk bereiken van prestaties.

Bij elke zoekopdracht is een partner van Mijn Carrière Bij betrokken tot het proces succesvol is afgerond.

Deze klanten gingen u voor...