Wat wil je later worden?

Een vraag die jou gesteld werd toen je nog jong was. Blijkbaar is het raar om deze vraag nu aan jou te stellen. Maar wat wil je later worden, als we ervan uitgaan dat ieder mens zich voortdurend blijft ontwikkelen?


Welke stap wil jij (nog) maken?

Op het moment dat je begint aan je loopbaan, werk je veel vanuit “oude overtuigen” die je van huis uit meekreeg. Studeren en doorzetten zijn doorslaggevend voor een “succesvol leven”. Naarmate we ouder worden komt de focus steeds meer te liggen op het “moeten presteren” en het “nemen van verantwoordelijkheid”.


Wanneer kun je pas echt verantwoordelijkheid nemen?

Hoe kun je verantwoordelijkheden nemen als je niet jezelf kunt zijn of het gevoel hebt dat je moet voldoen aan het gewenste beeld?

Hoe goed jij jouw leven ook probeert te plannen, onverwachte veranderingen gaan zich voordoen en onbewust doorloop je verschillende levensfases. Gezegd wordt dat verandering de enige constante is. Wij (vanuit Mijn carrière bij) denken dat de meeste mensen die naar deze uitspraak luisteren, verandering ervaren als iets moeilijks en als negatief, waar ze mee moeten leren leven. Wij geloven dat het niet zo hoeft te zijn. 


Het onderscheidend vermogen zit niet in wat je kunt

Het is niet iedereen gegeven de droom te realiseren die je als kind had. Ook niet iedereen weet over welke talenten men nog meer beschikt of wat het onbewuste potentieel is om een volgende stap te kunnen maken. Laat staan dat men weet hoe zich te kunnen onderscheiden.


Creëer je eigen toekomst

Ons doel is om mensen zoals jij te inspireren en in staat te stellen een organisatie te versterken door puur jezelf (authentiek) te zijn.

Wij realiseren ons dat een stap zetten in je loopbaan of wel/niet veranderen van werkgever complexe dilemma’s zijn. Het zijn complexe dilemma’s omdat jouw vraagstuk vanuit meerdere perspectieven kunt bekijken, er meerdere antwoorden goed zijn, je snel te maken krijgt met verschillende belangen en er gevraagd kan worden naar andere competenties. 

Wij hebben ervaring met het omgaan met dit soort dilemma’s. Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen, maar geven je nieuwe inzichten. Hierbij laten wij ons leiden door het In-Remise model: 

Als je dit leest, kan het zo zijn dat je een volgende stap in je loopbaan wilt maken of omdat je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. 


Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Stuur een WhatsApp bericht als je iets interessant hebt gezien en er meer van wilt weten.
  • Plan zelf een belafspraak op het moment dat het jou uitkomt.
  • Stuur een SMS bericht of bel ons. 

Van het moment dat je twijfelt of je nog “goed” zit tot het moment dat je getekend hebt bij een nieuwe werkgever, doorloop je (on)bewust deze fases:

talentmanagement, kandidaat

Creëer je eigen toekomst en zie het als een avontuur dat soms ervaren kan worden als een bergbeklimming.