Wat wil je later worden?

Een vraag die jou gesteld werd toen je nog jong was. Blijkbaar is het raar om deze vraag nu aan jou te stellen. Maar wat wil je later worden, als we ervan uitgaan dat ieder mens zich voortdurend blijft ontwikkelen?

Wat is jouw droom en/of welke ambitie heb jij?


Wat zou jij echt graag willen doen?

Op het moment dat je begint aan je loopbaan, werk je veel vanuit “oude overtuigen” die je van huis uit meekreeg. Studeren en doorzetten zijn doorslaggevend voor een “succesvol leven”. Naarmate we ouder worden komt de focus steeds meer te liggen op het “moeten presteren” en het “nemen van verantwoordelijkheid”.


Kun je zijn wie je wilt zijn?

Hoe kun je verantwoordelijkheden nemen als je niet jezelf kunt zijn of het gevoel hebt dat je moet voldoen aan het gewenste beeld?

Hoe goed jij jouw leven ook probeert te plannen, onverwachte veranderingen gaan zich voordoen en onbewust doorloop je verschillende levensfases. Gezegd wordt dat verandering de enige constante is. Wij (vanuit Visie) denken dat de meeste mensen die naar deze uitspraak luisteren, verandering ervaren als iets moeilijks en als negatief, waar ze mee moeten leren leven. Wij geloven dat het niet zo hoeft te zijn. 


Het onderscheidend vermogen zit niet in wat je kunt

Het is niet iedereen gegeven de droom te realiseren die je als kind had. Ook niet iedereen weet over welke talenten men nog meer beschikt of wat het onbewuste potentieel is om een volgende stap te kunnen maken. Laat staan dat men weet hoe zich te kunnen onderscheiden.


Samen je eigen toekomst creëren

Ons doel is om mensen zoals jij te inspireren en in staat te stellen een organisatie te versterken door authentiek te zijn.

Vanuit Visie bieden wij een kader dat helpt om complexe problemen op te lossen en een transformatie te kunnen realiseren. Een kader waarin cruciale vaardigheden en kwaliteiten centraal staan. Het is een kompas dat voor iedereen persoonlijke groei stimuleert. 

Het kader bevat samen 23 competenties die passen bij vijf thema’s. Deze thema’s hebben te maken met hoe je als mens prioriteiten stelt bij het nemen van beslissingen en het hiernaar handelen. 

De vijf thema’s:

Zijn
Kun je zijn wie je wilt zijn? 50%
Denken
Op welke wijze verkrijg je inzichten? 50%
Verbinden
Hoe zorg je voor de juiste connectie? 50%
Samenwerking
Durf je te vertrouwen op jouw zintuigen 50%
Doen
Creëer je de verandering vanuit jezelf? 50%

Hoe verhouden deze thema’s zich als jij naar jezelf kijkt?

Als je dit leest, kan het zo zijn dat je een volgende stap in je carrière wilt maken of omdat je reeds een vacature hebt gezien. 


Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Stuur een WhatsApp bericht dat je interesse hebt of meer wilt weten.
  • Plan zelf een belafspraak op het moment dat het jou uitkomt.
  • Stuur een SMS bericht of bel ons. 
talentmanagement, kandidaat

Wat wil je worden, realiseer je door (on)bewust de 10 stappen te doorlopen (zie onderstaande afbeelding). 

Samen jouw toekomst creëren. Mogen wij jouw persoonlijke “gids” zijn?