There is nothing to show here!
Slider with alias website-intro not found.

Van lastige vacatures naar
authentieke campagnes

Op zoek naar vakmensen, talenten of experts? Dan weet je hoe lastig het is om de juiste persoon te vinden. Alleen een leuke vacature tekst plaatsen op je eigen website en job-boards is niet genoeg. Je concurreert met veel andere werkgevers. Met onze aanpak en slimme campagnes onderscheid jij je van de rest op een authentieke manier. 


Van nietszeggende begrippen naar
betekenisvolle content
_ _ _

Alles wat jouw bedrijf, afdeling, team, werk en daarmee de vacature doet onderscheiden verwerken wij in onze campagnes. Wij gaan in gesprek met de belangrijkste stakeholders. Met onze gesprekstechnieken krijgen we de missie van de organisatie, de kenmerken van de organisatiecultuur en de essentie van het werk helder. Alle informatie en beelden gebruiken wij om de boodschap gericht over te brengen, zonder gebruik te maken van trendwoorden of loze begrippen.


Van functiebeschrijving naar een
sterk werkgeversidentiteit
_ _ _

Een functiebeschrijving vertalen wij naar een wervingsprofiel die de doelgroep aanspreekt. Wij gebruiken bewust jouw eigen huisstijl op de mijn carrière bij landing-, bedrijfs- en vacaturepagina(‘s). Naast de teksten, zetten wij bewust verschillende video’s in om jouw werkgeversidentiteit te versterken. Toekomstige collega’s kunnen op deze manier alvast kennismaken met jouw bedrijf en krijgen inzicht in wat het werk inhoudt. Hierdoor krijg jij alleen maar kandidaten die al feeling hebben met jouw organisatie. 

Met ons team van video- en fotografen, animatiespecialisten en een vacatureschrijver maken wij alle content zelf en deze wordt ook eigendom van jou als onze opdrachtgever.


Van schieten met hagel naar
gericht benaderen
_ _ _

Vanuit een candidate persona-scan krijgen we helder waar de energie en tijd binnen de functie naar uitgaat en de persoonskenmerken van de meest ideale kandidaat. Kenmerken waarmee wij kunnen achterhalen hoe en waar wij het beste in contact kunnen komen met jouw toekomstige collega.
De strategie die wij kiezen wordt met jou besproken. Dit betekent dat wij met jou afstemmen welke advertenties in welke social media kanalen worden ingezet. Met marketing automation kunnen wij precies zien wie ergens op geklikt heeft en kunnen we bepalen welke triggers we moeten aanpassen om geïnteresseerden uit te kunnen nodig voor een eerste persoonlijke kennismaking. 


Met minimale drempels naar een
uniek gesprek
_ _ _

Solliciteren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wij hebben alle mogelijke drempels weggehaald, waardoor het voor jouw toekomstige collega heel gemakkelijk is geworden om zijn of haar interesse kenbaar te maken. “Ik kon met één druk op de knop, vanuit mijn relaxstoel solliciteren. Niet meer de computer opstarten, mijn Curriculum Vitae aanpassen en een motivatie bedenken”. Dit is toch wat jij jouw toekomstige collega gunt?

Geïnteresseerde kandidaten worden dezelfde dag gebeld om samen het vervolg door te nemen. Als er voldoende aanknopingspunten zijn worden de kandidaten bij jou op kantoor / spreekkamer uitgenodigd. Wat volgt is een gesprek met één van onze gesprekspartners vanuit de positieve benaderingsmethodiek. Wanneer wij (kandidaat en onze gesprekspartner) het eens zijn dat er een goede match is, volgt een eerste kennismaking met jou.

Wil jij ook
vacatures slim invullen?

Is jouw interesse gewekt of wil je meer weten, neem dan contact met ons op. Jouw contactpersoon is René Pigge. 
Wat je kunt doen:

  • een WhatsApp-bericht versturen;
  • zelf een belafspraak inplannen, zodat René jou kan bellen op het moment dat het jou uitkomt;
  • René (mobiel) bellen en aangeven dat je interesse hebt of meer wilt weten. Zijn zakelijke nummer is 053 432 88 20;
  • hem een bericht mailen.

Jouw 6 voordelen op een rij

Spring boven
de massa uit

Trek kandidaten aan
die écht voor jou kiezen

Een sterker werkgeversidentiteit

Vergroot je bereik en betrokkenheid

Hoger scoren in
Google-
zoekresultaten

Een efficiënt en onderscheidend sollicitatieproces

Mogen wij jouw persoonlijk begroeten?